• Telefoon: 06-46098702
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Adres: Aspergeveld 14, 5351 LE Berghem
  • 06-46098702
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over Huub

Huub Steenbekkers wilde als kind grafisch tekenaar worden en kreeg daarom het advies om alvast het vak schilderen te kiezen op de middelbare school. Eenmaal de kwast in de hand wilde Huub niets anders meer. "Schilderen is wat ik het liefste doe."
Dus de schoolplannen wijzigde en Huub volgde de opleiding Aspirant Gezel bij de SPOS (nu Schilderscool) Zijn leerbedrijf werd het gerenommeerde schilderdersbedrijf Hendriks SGR in Berghem. Daar beviel het zo goed dat Huub daar bijna 20 jaar werkte.

Jarenlange ervaring

In die tijd deed Huub ervaring op in de volle breedte van het schildersvak. Hij werkte veel aan renovatie-, onderhoud- en nieuwbouwprojecten. Bij diezelfde werkgever leerde Huub, als leerling, Hans van Toor kennen. Ze werkten maar even samen, want niet veel later startte Hans zijn bedrijf H. van Toor Schilderwerken. Na bijna 20 jaar is het die Hans die Huub vroeg om hem 'op te volgen', nu zijn pensioen in zicht is. Huub: "Ik werkte nog steeds met veel plezier bij mijn werkgever, maar de kans om zelf iets te starten wilde ik niet voorbij laten gaan." Huub houdt van zijn vak. "Dat wat je schildert wordt altijd mooier en blijft langer goed. Als mensen blij zijn met het resultaat ben ik dat ook! "

Werkwijze

Huub werkt voornamelijk voor particulieren, maar ook zakelijke klanten behoren tot zijn klantenkring. H. Steenbekkers Schilderwerken staat voor vakmanschap, persoonlijk contact en service en wij werken met hoogwaardige materialen. Huub komt persoonlijk bij uw langs voor het beoordelen van de werkzaamheden en is uw contactpersoon bij vragen. Vindt u het lastig om een kleur te bepalen? Geen probleem. Huub geeft advies en helpt u met kiezen van de juiste kleur. Als klant wordt u volledig ontzorgt. Huub maakt een afspraak om langs te komen om het werk te beoordelen. En kijkt samen met u naar de gewenste kleuren en materiaal. Na goedkeuring van de offerte, maakt Huub een afspraak voor het uitvoeren van de opdracht.