• Telefoon: 06-46098702
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Adres: Aspergeveld 14, 5351 LE Berghem
  • 06-46098702
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schilderwerken

Bij H. Steenbekkers Schilderwerken kunt u terecht voor schilderwerk buiten, binnen, bij schade of in geval van renovatie. Voor grote, maar ook voor kleine opdrachten. Dus of u nu uw complete woning onder handen neemt, of enkel de wand in de woonkamer een ander kleurtje wil geven, het kan allemaal. In overleg met Huub bepaalt u de periode van schilderen. En betalen doet u achteraf.

Heeft u een grotere klus? We hebben een uitgebreid netwerk van collega vaklui, waardoor de klus snel en efficiƫnt geklaard wordt.

trapEen mooie gelakte trap, strak getexte wanden of een glanzende binnendeur. Keurig schilderwerk is de finishing touch van uw interieur. Dat interieur heeft soms een opfrisbeurt nodig, vanwege verkleuringen of beschadigingen. Of omdat u simpelweg toe bent aan een ander kleurtje. Maar niet alleen voor een fraai uiterlijk is het belangrijk om uw huis te laten schilderen. Ook voor het onderhoud is het van belang. Na een schilderbeurt gaat uw houtwerk langer mee en is het gemakkelijker schoon te maken.

Lees meer...

dakkapellenUw huis staat bloot aan allerlei weersinvloeden, zon, regen, vorst. Beschadiging van het schilderwerk begint vaak bij de liggende delen van het kozijn.

Om het hout goed te beschermen is het belangrijk om eens in de 2 tot 3 jaar het buitenschilderwerk te laten controleren. Bij een controlebeurt kijken we of de verf mat is geworden, er geen naden open staan en of de kit nog goed afsluit.

Lees meer...

renovatieDoor de jarenlange ervaring is H. Steenbekkers Schilderwerken een goede partner voor renovatieprojecten. Bent u op zoek naar een klantvriendelijke vakman? Neem dan contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Niets zo vervelend als schade aan uw woning door bijvoorbeeld water, inbraak of brand. H. Steenbekkers Schilderwerken helpt u bij het herstel. De verzekeringsmaatschappij vraagt vaak eerst om een kostenindicatie. Wij nemen de schade op en zorgen daarna snel voor een offerte. En, na eventueel akkoord van de verzekeringsmaatschappij natuurlijk ook voor herstel op korte termijn.

Lees meer...