• Telefoon: 06-46098702
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Adres: Aspergeveld 14, 5351 LE Berghem
  • 06-46098702
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

trapEen mooie gelakte trap, strak getexte wanden of een glanzende binnendeur. Keurig schilderwerk is de finishing touch van uw interieur. Dat interieur heeft soms een opfrisbeurt nodig, vanwege verkleuringen of beschadigingen. Of omdat u simpelweg toe bent aan een ander kleurtje. Maar niet alleen voor een fraai uiterlijk is het belangrijk om uw huis te laten schilderen. Ook voor het onderhoud is het van belang. Na een schilderbeurt gaat uw houtwerk langer mee en is het gemakkelijker schoon te maken.

Kwalitatief hoogwaardige producten

H. Steenbekkers Schilderwerken staat voor ambachtelijk schilderwerk. Vakmanschap is belangrijk voor een goed resultaat, net als het gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten. Bij werkzaamheden in huis gebruiken wij enkel watergedragen producten. Dat heeft een aantal voordelen, zo is het snel droog, reukloos, beter voor het milieu en niet schadelijk voor de gezondheid.

Bij H. Steenbekkers Schilderwerken werken we zorgvuldigg en netjes, met de juiste materialen. U wordt volledig ontzorgt. Wij berekenen de prijs, bepalen samen met u de gewenste kleur en zorgen voor het materiaal.

kleurenwaaier
Twijfelt u over te gebruiken kleur?
Geen probleem, want bij H. Steenbekkers Schilderwerken kunt u ook terecht voor kleuradvies.